Packa,packa,packa

Då är det pack och tvättedag idag. Snart är allt ute så jag kan börja flyttstäda.
Idag kommer min bror hit för vi ska ta soffan och slänga den på tippen.
Sen är det bara små grejor som ska ut till hyllinge.
fyfan vad jag längtar tills andra lägenheten är färdig och allt är på plats. Den kommer bli så fin och mysig=)
Ikväll blir det grillning hemma hos brodern min, trevligt, trevligt. Kommer inte ihåg hur det smakas, sålängesen man grilla=) haha! Undra vem som vinner Let´s dance`? Claudia? eeeh ja=)
På lördag blir det upp tidigt fortsätta packa sen ska Mattias gå "modevisning" på Familia 13 & 17. Kom och se han göra bort sig..Aww nej, han är såå fiiin och bara min=) hehe*
Efter det hem och packa=) Packa, packa ,packa=)
Söndag bli det match för oss båda sen packa om det finns något sen ut till Hyllinge. Ska sova där. Plus att vi ska nog till minnesstunden för Jocke.
Söndagen den 28/3 kl. 20:00, på fotbollsplanen i Hyllinge, kommer det att hållas en minnescermoni tillägnad Joacim. Vi tänkte att alla tänder ett varsitt ljus för honom, så glöm inte att ta med ljus! Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer och delar minnen. SPRID DETTA VIDARE!

RÖSTA! HJÄLP MIG! =)

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=Lp08OEcqJ2Ea0SxuC14j0ZwT#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_Lp08OEcqJ2Ea0SxuC14j0ZwT.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=Lp08OEcqJ2Ea0SxuC14j0ZwT#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>



HJÄLP MIG ATT VINNA! RÖÖÖSTA PÅ MIN BIKINI=)

R.I.P

Igår är en dag som jag bara ville inte skulle komma.
Satt och kollade runder på facebook så skriver en att det hänt en fruktansvärd sak och jag kunde inte fatta mina ögon, men det var sant. Det är ju det sjuka som kan hända och det sjuka är att det var en sån himla underbar kille. Kan fortfarande inte fatta de. Hyllinge kommer ju inte bli sig lik. Och Hyllinge GIF utan dig, det finns inte.
Det är många som saknar dig och du kommer alltid att vara saknad Joakim. Vila i frid :(
Nu är det inte lång tid kvar nu innan vi flyttar ut till Hyllinge.
I helgen ska hela lägenheten vara tom och i början på nästa vecka ska det flyttstädas. Och jag får hjälp av min vän Jeanette=) Ska bli så skönt när det är färdigt och när vi bara behöver tänka på den nya lägenheten.
Mattias! Jag älskar dig. Kan inte säga det för många ggr till dig. Vill säga det till dig 10000000 ggr / dag<3
Ta inte livet för givet. Ta vara på det liv ni har.
Älska istället för att hata.
Vila i frid Joakim Björk <3

12:56

Fredag idag, fy vad skönt. Men det hade varit bättre om solen hade tittat fram också.
Packar så smått men efter denna helgen så är det ut med det mesta så jag kan börja flyttstäda. Vill att allt ska typ vara färdigt nu så man inte kommer i sista sekunden. Bara typ två veckor till=)
Idag ska jag göra mat innan älsklingen kommer hem och det blir sprödbakadfisk med potatismos=) mums!
Sen in i duschen göra vid sig en ut till Hyllinge=)
Ikväll blir det tjejkväll med dom bästa med god mat och alkoholhaltiga drycker, haha! Ska bli trevligt. Tråkigt att man inte umgås mer med Mikaela och Vickan:( menmen. Tur vi hittade en dag som passar oss båda nu och ikväll ska vi ha askul=) hehe! Jeanette ska såklart också joina oss=)
Fan vad störigt det är när folk säger att dom ska höra av sig så gör dom inte det. Sen om man ringer/smsar så svarar dom inte. PALLA sånt. Man vet ju vilka sina riktiga vänner är. Det är nog bara bullshit som kommer ifrån din mun när det gäller det. Så nu skiter jag i dig. =)

12:20

Jaha, tvättedax just nu. Nog sista tvätt dagen som görs här=) Fyfan vad jag längtar tills vi flyttar ifrån detta. Och ännu bättre, till en finare lägenhet i HYLLINGE:D:D
Efter denna helgen så är det ut med allt skit och slänga det, upp i förrådet. Sen ut med alla grejor som vi ska ha till mamma. Flyttstäda hela lägenheten sen är allt skit klart så det blir nog att vi sover en eller två dagar hos mamma för då är ju lägenheten helt tomt och finslipad=)
Besiktning av lägenheten den 31:e, får ju se hur det går=)
Helgen är planerad, skönt.
Imorgon (fredag) så kommer Vickan och Mikaela (kanske Anna & jeanette), Vi ska käka pizza och dricka gott=) Och en massa skitsnack=) hehe! Sen får vi se vad kvällen erbjuder=)
Lördag, är inte helt planerad men Matte ska till Matte på pokerkväll med grabbarna och får se om Jeanette ska dit eller inte? Hmm? Annars blir det väl filmmys med henne den dagen med chirre och dirre=) haha!
Söndag blir det antingen match eller träning kl 11:00 vid rögle.
Sen närkl närmar sig 15 så ska mamma bjuda oss syskon med respektive och familj på restaurang för hon vill inte ha kalas. Fyller ju år=) Gamla kvinna, hehe! Så det ska bli mysigt=)
Nej, se om tvätten är frärdig, heeej

17:03

Idag är det riktigt tradigt väder. Mulet och tråkigt=( När kommer våren egentligen. På tiden nu tycker man.
Efter denna vinter så hoppas man ju på en riktigt varm sommar och den som klagar på värmen sen när det väl kommer ska ju bara vara tyst=)
Idag har jag tvättat  mellan 12-17 och städat lite. Har packat en flytt låda till med massa saker som vi inte kommer använda nu innan vi flyttar. Räknar ner nu=)
Ska egentligen löpträna i Strövelstorp idag men jag känner inte alls för det så jag hoppar det och ska se om det finns mer att packa istället så man blir färdig någon gång, vill ha allt nere snart så man kan boka tid för besiktning.
Har precis ätit middag. Fick äta själv idag för Mattias har inte kommit hem än. Han jobbar över idag. Första gången man har ätit middag själv=) hehe! Idag blev det kyckling med pommes, Mums=)
Nej nu ska jag sätta på vattnet så jag kan bada=)

10:15

Tag sen jag skrev sist menmen!
Igår stack vi och handlade när Mattias kom hem sen köpte vi Mc på vägen hem, Mums!
Sen blev det bara soffmys hela kvällen=)
Sen hörde vi det ljudet som hör varje månad, första måndagen i månaden. Vi hörde det ifrån 18-21 ungefär och älskling blev lite smått rädd för att det hade hänt något för det är ju därför den ska provas var månad=)
Men förhoppningsvis var det inget för man har inte hört något.
Idag ska vi ut till Hyllinge. Känner att jag vill ta min powerwalk idag=) Har varit riktigt dålig med det nu på sistonde men det blir ändring på det HELT när vi flyttar ut till hyllinge. Då ska Matte också dra ut mig på slingan så vi kommer ut och springer=) Och matvanorna ska ändras HELT då också=) Mina -10 kg ska ha försvunnit till sommaren=) Jag ska vinna vadet, hehe!
Nej, frulle nu. Hejsvejs

13:04

Såå glad man blir utav att solen skiner och att man känner att våren är på väg.
Hoppas bara att det håller i sig.
Snackade precis med Louise och jag hoppas,hoppas hoppas verkligen att det går som jag vill nu.
Vill verkligen detta=) Vill bara att allt ska vända i mitt liv så att allt blir positivt istället för negativt, förutom Mattias då alltså<3 Så att det går åt rätt håll och inte något annat håll=) Men snart så, förhoppningsvis!
Har fått ner mer grejer i flytt lådorna och tiden närmar sig allt mer och mer=)
Ska upp i förrådet och kolla och slänga grejer med också ta ut några saker till Hyllinge som sedan Madde ska kolla på när hon kommer ner i April, hon tömde ju inte där innan hon flyttade..Så det ska bli skönt att det är fixat sen.
Och denna gången vill vi ha ett JA, inget nej:S Kom igen nu för f*n=)
Älskar dig Mattias <3<3

12:37

Man blir så glad när man vaknar och ser att solen skiner och att det inte blåser så värst mycket.
Har precis slängt i två maskiner tvätt och är sjukt sugen på att gå ut och gå en runda så det blir det efter att jag hängt upp tvätten och slängt i en till=) Hoppas bara att detta vårvädret håller i sig nu.

Var och tränade kickboxning igår och det var sjukt jobbigt men tack Vickan att du drog med mig.
Riktigt jobbigt under tiden men så sjukt skönt efteråt=) Men träningsvärken i armarna idag är fan inte något att leka med, är inte van vid att träna dom ju, bara benen=) nej, men några kickboxningsträningar till ska väl göra susen=)

Ska ut till Hyllinge idag, ska blli hämtade av Marina. Innan träningen ikväll så ska vi prova träningställ och sedan beställa, hoppas dom är snygga=)
Efter det blir det löpträning. Och jag hoppas verkligen att Mikaela kommer. Bäst att springa med henne!:)


Nej, ska ner och glo om tvätten är färdig.



månad kvar=)

Idag har jag inte gjrot så mycket fram tills för en timme sen. Tänkte att snart är det dax så det var bara fram med två av flyttlådorna och började packa lite=) Fått ner gardiner och sängkläder,skor och lite annat smått som man inte behöver. Det är inte långt kvar tills man är Hyllingebo igen och jag längtar som fasen=)

Jag och älskling har börjat läsa, vi började igår kväll=) hehe! låter lite nördigt men vafan dådå!
Han har alla Arn böcker så han har börjat på första och jag läser bara sanna berättelser så jag började med Såld. Verkar riktigt bra faktiskt.

Vi var på ekeby möbelaffär igår och hittade riktigt fina grejor. Vi hittade vår soffa och andra grejor. Vår lägenhet kommer bli så fin så=) LÄNGTAR*
Ska ut till Hyllinge idag, Mattias ska träna och jag tänkte gå en runda men vi får se=)

Nej, nu ska jag fortsätta packa=) Heejsvejs


RSS 2.0