Anton is in tha house!

Trevlig kväll igår, inte ofta mnan träffar släkten:(
Fick iallafall min cykel som jag ville ja;) Nu ska det cyklas till skolan och förbränna fett;) haha!!
Är med Anton nu, vi har sjungit Singstar;) Ska snart byta om och ringa Strand och fråga om han skulle ner och glo på Bejbi när han spelar. Inte kul och stå där själv!
Ska hem till Jonas sen också och hämta kameran, ska låna den ikväll hade jag tänkt. Vill ha lite nya bilder ju!
Ikväll ska man ju hem till bejbi, han och Danne ska firas. Kommer bli pinsamt, folk jag inte träffat innan:$ Tur Strand ska vara där;) Han får inte lämna mig i stycket;) Nej, men det ska nog gå bra.
Nej byta om nu sen ringa Strand.
Haaaaaaaaaj


"Pardeey"

Bejbi sov här inatt, han stack vid 7 tiden. När han gått gick jag och la mig igen, sköönt som faan;) sov till halv tio,. Tur det för när jag kommer ner frågar mamma mig om jag ville med och titta på huset dom kanske ska köpa, javisst, stack typ direkt! Hoppade över praktiken idag för att hjälpa mamma, en hel del att göra tills idag!,;) Plus att jag inte orkade gå upp kl 05:30:)
Nu väntar jag på att Anna ska höra av sig så jag kan dra hem till henne och hämta hennes kamera, hade tänk att låna den i helgen, såå snäll är hon;)
Johan,Michael och Tony körde för en timme sen(Österrike) jävla fubbisar, vill ju också åka skidor:( Skitkul ju;D
Har många fina/roliga minne sen sist!:D

Sen blir det bara till att göra ve sig och vänta på att kl blir runt 17 för då kommer Ida hit, Matte kommer runt halv 6. Släkten kommer hit här idag och firar mig;) Inte tonåring längre, nejnej;) haha!!
Var på systemet igår och handla, hon gratta mig och hon i den andra kassan(hon var från Hyllinge) hon ville sjunga för mig där inne men Icke;) haha!!

Menmen kommer ha skitkul ikväll, förhoppningsvis;) nej men det kommer jag/vi;)
Ha d Haaaaj


Det är ingen vanlig dag.......

För det är Jennys födelsedag ;D


Är sjukt trött idag, gick upp precis:(
Och på ett sätt vill jag inte att det ska bli fredag för då ska jag upp halv 6:S Orrrrka!!
Men på kvällen, det gillar vi;D
Ska inte göra så mycket idag, bara ladda inför helgen, tror att det behövs;)
Nej nu ska jag ner och äta frulle, sen ta bussen hem till Anna;)
Haa d Haaaj

1 dag;D

Idag gick man upp kl sex för att bejbi skulle till jobb. Gick hem och la mig igen;) sov till 11;O Marie ringde och väckte mig, men det var tur det. Anna skulle hämta mig kl 13. Vi körde till Billesholm för att vi skulle lyssna på någon som snackade om Urinkontinens, skit drygt, satt och lyssnade på domi 3 timmar:S
Efter det stack jag och Anna hem till Niklas, skulle hämta min post, trevlkigt att träffa han, tagsen ju! Satt och snackade och tog en kopp kaffe.;)
Sen körde Anna och lämnade mig hemma. Kom hem och fick höra att Kenneth hade köpt en Bag in box (3L) till mig, snällt;) Fyller år imorgon;D Goott;) Längtar som faan till helgen! Ska bli skoj;)
Snart in i duschen sen ska jag träffa bejbi.
Ha d Haaaaj

Trååkigt!!

Gick upp för en timme sen alltså kl 8. Ingen praktik idag för min del, min hanledare är sjuk:(  men skönt ändå;)
Skulle egentligen Sara idag men hörde av sig och sa att hon varit uppe hela natten, och jag vill inte bli sjuk, speciellt inte med det:( Uusch nej!!
Får väl se vad som händer idag. Alla jobbar ju nu:( Skit tråkigt! Vafan ska jag göra?;)
Menmen kommer väl på något så småningom;)
Ska ner och äta frulle nu, ha d haaaaj!!

Bejbi<3



Tycker om dig jätte mycket bejbi<3

Ge mig helg NU!!

Idag var jag ju på praktiken som sagt, sen väntade jag på att Matte skulle ringa. Vi skulle på vår lilla tur;) Efter det stack vi till Härliga hem med Anette och Göran, MAtte skulle kolla på soffa;) Jag och Anette gick runder i alla soffor och provade dom, precis alla;) Hoppas att han hittar en fin och bekväm snart för det börjar bli tajt med tid:) När vi kom hem till Matte så skulle han äta sen stack vi hem till mig och kollade på film, eller kolla och kolla;) Han gick hem för ett tag sen, han ska upp tidigt imorgon. Kan vara skönt att sova på varsett håll, får kanske sova ut då;) Imorgon ska jag åka in till Sara, faan längesen man träffade henne:( Sen är det bara två dagar tills jag fyller systembolag;) Gott som faan! Längtar som faan till helgen. Mycket partajande, ME LIKE;D Och jag hoppas du lyssnar på mig, annars får du skylla dig själv och då hoppas jag att du får riktigt mycket stryk;) hhahahahhaha

Förstår inte!!

"Om en ful människa blir älskad ska han eller hon skynda sig att dö, för man vet aldrig hur länge det varar! Och sen ska man resa en gravsten med inskriptionen: Här vilar världens fulaste människa..." I REALLY HATE YOU!!!!

3 dagar! ;D

Då är man inne på 6:e veckan på praktiken och så jävla skönt att det går fort, är så jävla trött på det! menmen, har precis kommit hem och ätit lite. Ska inte göra så mycket nu förrän klockan blir runt fem för då kommer bejbi och hämtar mig, ska iväg en runda;)Nyfikna?;) haha!! Efter vi varit där blir det nog att vi slänger oss i sängen och glor film;) Imorgon ska jag träffa Sara;D Skit längesen ju, saknat dig!:( Ska hem till henne vid tre, har nog mycket att snacka om;) 3 dagar tills jag fyller systembolag;D Gooott!! hehe! Denna helgen som kommer blir mycket partajande;) Fredag hos mig, lördag hos Matte/utgång!;D Så jävla najs! Ha d nice! Abyebye

Snart måndag:(

Såå fort helgen har gått, inte kul:( I fredags var jag med Matte och kollade på film hos Strand, drack en och annan öl, trevligt, trevligt;) Lördags hade jag och Matte det mysigt;)Kollade på Melodifestvivalen med Sanmiguel och krängde;) Hade som sagt mysigt hela kvällen/natten;D Du är den bästa Matte! Idag har vi varit ute i snön med Anton, gjorde en snögubbe, inte så lyckat med Anton blev nöjd;) Hade lite snöbollskrig, träffade Matte rakt i ögat, absolut inte med meningen:( Annars ska jag bara glo film. Tänkte gå upp på Maxi om en stund. Måndag imorgon, vilket innebär att man går in på 5 veckan på praktiken. Vill inte vara där mer, skit tråkigt! Menmen tiden går skitsnabbt! Efter praktiken ska jag ut en sväng med Matte, I´dont say where;) Nej nu ska jag pela mig upp på Maxi. Ha det nice! Matte <3

Kan det blir "kväll"!!;)

Saknar dig jättemycket Bejbi!! <3<3<3

Städ och våra bästa år!

Håller på att städa, så tråkigt men det måste ju göras! Har bäddat rent sängen också så att den är ren till ikväll;) haha!!
Sen börjar Våra bästa år;) Spännande, men dom kommer ju aldrig någon vart:( Segt som faan är det!
Efter det hade jag tänkt att ringa till Jonas(bror) och fråga om jag kan hämta Anton på dagis, så att vi kan gå till "Tutten" och åka pulka;) Är ju kul med snö men bara om man är med barn, för då kan man "leka" mer;)
Är så jävla sugen på att åka skidor, hade så jävla kul när vi var på skidresa. Första gången jag åkte skidor sen jag var 9 år. Och sjukt kul var det! Vill,vill vill;)

Ikväll blir det bara en softe dag med film och några kalla kanske, hemma hos Strand. Bejbi ska ju spela match imorgon så det får bli lugnt idag. Får se imorgon kanske;)
Menmen nu ska jag fortsätta städa.
Seee yaaaaaaaa!!

Bejbi<3<3

Tvätt och städ!!

Idag har jag umgåts med Madelene lite, stack till Familia, två ggr om;)
Sen senare åt vi på Max, mumms;)
Tvättade en tvätt också idag, så skönt när det är gjort. Måste ju ha rena kläder, haha!
Skulle egentligen damsuga och göra vid duschen idag men tar det imorgon, är ju ledig då också, ogott;)
Nu väntar jag på bejbi, han ska komma hit nu efter han har tränat;) tycker inte om att sova själv nuförtiden;D

Och du, ring inte hit en gång till okeej?`Speciellt inte den tiden (06:40) :@
Väx upp för faan! Jag vill inte ha med dig att göra. Mår mycket bättre när jag inte snackar med dig.
Jag är lycklig nu, kan du inte bara acceptera det och låta oss vara?
TACK på förhand!

Menmen ha det göööött;) BYyyyyyeeeee

Matte<3<3

Tröött:(

Har precis kommit hem ifrån bejbi, så skönt att inte sova själv om nätterna;)
Är som sagt ledig idag, ska städa lite hade jag tänkt. Måste damsuga, bädda rent?;)
Ska kolla om Natty jobbar idag, om inte så ska jag fråga om vi ska ta och gå vår långa runda som vi alltid brukade gå innan. Och snön bara faller, FÖRSVINN;) vill inte ha mer snö! Kan inte våren komma NUNUNU!

Bejbi kommer hem sent ifrån jobb idag, ska ända till Höllviken, så är inte hemma förrän vid halv sju sen ska han direkt till träningen, men sen luktar det mys;)
Snart helg, skönt som faan. En vecka mindre på praktiken plus att man kan ligga och dra sig hur länge som helst på morronen;D

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och glo en film, är smått trött!
Peace!!!

Lycklig? Jaa;)

Sov med bejbi inatt<3 Ställde kl på 06:15, låg och drog oss lite, så mysigt så;)
Gick upp gjorde ve mig, bejbi körde till jobb.
Stack till skolan idag, ingen praktik. Skit dött var det i skolan idag. Satt där skit länge utan att vi gjorde någonting, nog lönt.
Menmen faan va kul vi har Anna, fan vad vi flabba;D Tack för att du räddade mig med min mobil.<3 haha
När jag skulle hem så fick jag vänta 40 minuter på bussen:( skit tråkigt men tack Anna för att du joina mig;) vet inte vad som händer när man är i Bjuv, you now what I mean;)
Kom hem, stack ner till Johan, satt och spelade GH med Ida, jag klassar dig, NOT;) hahah Men jag har blivit bättre`?;)

Väntar på att bejbi ska ringa, ska sova hos honom inatt, det innebär mycket mys:P
Så underbar du är. Finns ingen som dig<3

Är ledig ifrån skolan/praktiken ända tills på måndag såå jävla nice. Skulle egentligen praktiserat på lördagkväll men nej min handledare är sick. Så jävla gott för det är inte kul att gå och praktisera en helg för då kan man göra mycket annat;)
Blir nog att man tar några kalla i helgen, får ju ladda upp inför nästa helg (min födelsedag);) Så nice den helgen kommer bli, planerad till max;D Annars ska jag vara med mitt <3, den bästa som finns;)


Och jag förstår inte riktigt att du kan tycka att han är stel, nog du som är stel. Han är ju helt crazy, ME LIKE!! 
 
Menmen ska in i duschen nu sen ringer nog bejbi;)
Ha d nice fuckkers! Byyye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0