Torsdag

Längesen jag skrev sist men intresset för detta har sjunkit:(
Har väl inte hänt så mycket på senaste tiden.

Men förra helgen (21 maj) var det ju cykling som gällde, hade mycket tur med vädret,stålande sol.
Bejbi körde mig hem till Anna halv´9 sen var det bara upp på cyklarna mot billesholm.
Vi cyklade ungefär 4 mil och ja,jobbigt;) Backarna var inte roliga=)
Men vi kom i mål. Hem och duscha vid 3 tiden sen till bjuv igen sedan vidare till billesholm för lite party i parken. Lyckad dag må jag säga=)

Helgen som var nu var lugn, mycket mys=) fotboll också såklart!=) Vann mot Skånes fagerhult med 12-0:D och stannar på 3:e plats i tabellen=)

Bejbi spelade match i i tisdag och gjorde illa sin fot. Vi var på lasarettet i går för att se så att det inte var allvarligt och det visade sig vara en rejäl stukning, den ärväldigt svullen=( Tycker synd om honom=) <3
Lite drygt att vara på lasarettet i 3½ timme:S men vad gör man inte? ;)

Och nu är "biljetterna" betalda till den 27 juni när Hyllinges A-lag ska möta Tv-all stars. Så är det fest på kvällen och tv-laget ska medverka så vi får hoppas på en rolig och trevlig kväll;D


En bild från när vi mötte Skånes fagerhult =)


Onsdag

Igår var man och köpte slangar till mig och Anna imorgon på cykligen, klura själv ut varför? =)
Faan va nice det kommer bli och hoppas verkligen att vädret håller i sig. Pallar inte att det ska regna detta året igen men detta året ska vi faan cykla hela rundan, så hoppas på att solen skiner=) Sen får vi se om det blir parken på kvällen!
Ska till Bjuv sen tänkte jag och lämna cyklen hos Anna så jag slipper jag cykla till bjuv imorgonbitti=)
Och imorgon åker ju som sagt Matte och paddlar med dom andra geeksen=) nej, men hoppas dom tar det lugnt för det är öl inblandat och öl och paddla i forsar kanske inte är en bra kombination=) Dom får ha hjälmar på sig=) hahah!
Kom hem oskadda=)

På fredag ska jag följa med Anette när hon ska tatta sig. Se när hon kvider=) haha!
Är så jävla sugen på en jag med men är inte helt säker på vad jag ska  ha och var. Känner verkligen för att tatta mig nu snart! menmen får se hur det blir med det! ;)

Var ute och gick en bra runda innan, så jävla fint väder. Man bllir så glad:D Hoppas som sagt att det håller i sig till imorgon! Nu väntar jag på att Matte ska sluta jobba sen ska vi köra ut till Hyllinge!


I`m in love with a fairytale <3<3    =)=)


Tisdag

Nu är äntlligen av frostad, gjorde det igår när Matte kom hem och det tog väl 1½ h=) Det var kul men det kom stunder vi snea på varandra=) Annars var det bara mycket mys framför tv:n igår. Och oskulden är tagen;D=)=) haha! Bara Matte som fattar=)

Är hos Matte nu, ska snart kolla på Våra bästa år, sen rymma upp lite. Sen kommer Anna och hämtar mig, ska hänga med henne och ta bort sina stygn på foten sen ska vi ner i stan en runda och kolla efter hjälmar=) haha!!

Jag e så lycklig, jag e så lycklig, jag är så lycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag fredag, lördag söndag, JAG ÄR SÅ LYCKLIG ;D hahah=)=)     MATTIAS <3


Måndag

Helgen är över och det är redan måndag:( Vill inte att helgerna ska ta slut;D
Igår försov jag och Matte oss, vi skulle gå upp när klockan ringde halv 9 men icke, Matte bara stängde av larmet och vi somnade om igen och vaknar tjugo i 10. Matte skulle vara på klubben kl 10 så det var bara till att gå ipp och dra till Hyllinge;) Han skulle spela match.Dom vann med 3-0.
Själv skulle jag också spela match, mamma körde mig till strövelstorp klockan 11, sen var det bara att bege sig till Röke (Hässleholms kommun). Det gick inte så bra för oss. Vi spelade riktgit jämnt precis hela matchen sen får dom en hörna i 84:e minuten och jag ska nicka bort bollen men råkade nicka in den istället;) haha! Så vi förlorade med 1-0;D Sånt som händer, skiter i vilket;) haha!! Fick en liten utskällning ocksåpå planen under matchen, liten pinsamt eller vadå? haha! Hon kunde liksom inte tagit det när matchen slutade, men nej;) Aja, palla sånt!!
Kom hem vid halv 5 så det var typ hela dagen i Röke, tråkigt!!
När jag kom hem så hämtade Matte mig så stack vi hem till honom och bara tog det lugnt!

Snart är det torsdag, både bra och dåligt..
Ska cykla grand pix;D Ska bli kul och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig för jag vill inte att det spöregnar som förra året;)        
  Det tråkiga är att Matte ska iväg i 3 dagar och paddla. Kommer vara väldigt tomt utan honom. Menmen, ska vi nog klara av=) haha!

Finns ingen som dig Mattias. Du gör mig lycklig. Känns så himla bra med dig, alltihopa och det är jag väldigt glad för! =)
Du&jag=<3  =)

Torsdag

Jaha, då var det ny dag igen. Jag får ångest för att tiden går så fort. Inte alls kul!
Matte ringde innan och frågade om jag kunde sätta på kaffe så att han och  hans jobbekompis kunde komma och dricka kaffe på middagen, haha, klart;) När jag satt på kaffet så gick jag ut och gick en runda så att dom fick en lugn och ro middag;) När jag kom hem så plockade jag undan kläder(Mattes) dom ligger ju överallt;); haha! Sen så åkte damsugaren ut igen, hann ju inte bli klar förräns dom kom. Och nu snart ska jag tvätta golvet. Jag har blivit en riktig hemmafru;) haha! Vafan, städa behövs ju alltid!

Ska laga mat till matte tills han kommer hem, sen ska vi förmodligen ut till Hyllinge, han ska träna fussball!

Nej nu ska jag ta fram moppen och börja moppa;)

Onsdag

Som sagt faan vad tiden springer iväg. Redan ett år sen Costa brava resan. Dom åker denna veckan och det är inte sålänge till det är ett år sen vi tod studenten, fyfan asså!

Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen jag skrev sist;)
Träffade Sara och Nina i förrigår, trevligt,trevligt, Snart pardey ju;) Lördag! ;D
Och det var skit längesen man träffade Anna men man träffade henne igår, vi tog en runda till väla sen stack vi och köpte en mus till hennes orm;) Sen hängde hon med upp i Mattes lägenhet för hon ville se hur han hade det.
Ska träffa henne snart, hon ärpå väg hit, (till Matte), vi ska till Bildeve och fixa med deras bil. sen ska vi dra och käka någonstans. Tråkigt att man inte umgås som förr. Förhoppningsvis kommer det igen!

Helgen bllir lugn för min del. På fredag blir det förhoppningsvis bara mys med Matte. Lördag ska Matte jobba och sen ska jag på partaj i Bjuv, Nina fyller 20, men som sagt det blir lugnt för min del, tar någon kalla men inte mer. SKa spela match på söndagen mot Röke och pallar verkligen inte vara bakfull, det är skitjobbigt. Så nej nej, inte mycket drickande för min del!

Nej, nu ska jag ner och´möta Anna!
Ha d Haaaaaaaaaaaj

Tisdag

Dagarna bara rullar ivägoch tiden såså extremt fort, sjukt asså!

Lång helgen har varit hur bra och trevlig som helst!
I torsdags var jag och Matte i Bjuv och grillade hos Jessica och Chrille med Martin och Jeanette, mycket trevligt.
Fredags var vi hos min bror och hans fru på fest. Hon har fyllt 30 så det blev lite partaj och för mycket drickande;)
Men det var trevligt och mycket roligt=)
Lördags hade Matte blivit bjuden hem till Peter och Bullen, deras son Tilo fyllde 1 år. Dom sa att jag också fick följa med, klart jag gör=) Tilo är så himla söt! Jag vill också ha=) Men Matte, vi får vänta=) haha!  Senare på kvällen stack vi hem till Köllbichler för han hade lite förfest innan dom skulle dra ut till stan. Träffade folk som man inte träffat på ett tag bla Glenn och Maria=)
Söndags var det bakfylla som gällde plus match och det är inte en bra kombination, hatar spela då!
Men iallafall så låg vi under med 1-3 i halvlek men vände till 3-5, vi är mycket duktiga nu=) Btw, jag gjorde ett mål=) haha!


Hatar vädret som har kommit nu, så mörkt och tråkigt och inte kul att gå ut och gå när det regnar=( Hata regn!!
Idag har jag inget planerat, ska laga mat sen innan Matte kommer hem, sen får vi se vad som händer.
Imorgon ska vi nog hem till Viktor, hans fjälla ska bjuda på sin kladdddkaka=)
Träffade henne i fredags och väldigt trevlig faktiskt=)


Efter denna helgen är jag väldigt säker på min sak. Ännu mer än vad jag var innan iallafall.
Vill vara med Mattias. Han har det lilla extra=) Tycker om han sjukt mycket!
Igår berättade han att erbjudandet finns fortfarande kvar, att jag får flytta in när jag vill. Men vi får se vad som händer!
Är så himla lycklig! =)

RSS 2.0