Förr det är ingen vanlig dag...

för det är Jennys födelsedag HURRA,HURRA,HURRA :D:D
Igår åkte jag ut till hyllinge, åkte och handla med mamma och sånt.
Sen mötte jag upp Dannjella när hon slutat jobba så stack vi till Familia och fikade=)
Kul att träffa dig igen och förhoppningsvis blir det oftare igen, hehe*
Mattias skulle träna på kvällen så åkte inte hem förrän vid halv 9.
Idag vaknade jag av att älsklingen min pussade mig och sa grattis=) Men presenten fick jag vänta med. Spännande=)
Idag har jag städat undan lite, städat toaletten och tömt kattlådan, "diskat" den, så nu luktar det inte urk längre=)
Ikväll ska vi ut på restaurang med Mamma, Kenneth, Marie med familj, Johan kanske också följer med.
Det ska bli jätte trevligt. Inte ofta alla gör något tillsammans. Synd att inte Familjen Svensson kunde joina oss. Menmen, en annan dag.
Längtar till imorgon, då blir det PARRDEY:D:D Fest här hemma hos oss=) Det gillas!
Nej, nu ska jag lägga mig i badet..=)0

14:39

Då var det redan onsdag idag, oj vad dagarna springer iväg.
Igår var man ute hos mamma och umgicks med henne lite, hon är ju ledig denna veckan.
Sen vid 19- tiden så blev det kaffe och prat hemma hos Jeanette=)
Idag har inte hänt så mycket, diskat och plockat undan lite. Sökt två jobb idag också. När vänder det och ger mig tur så att jag får ett jobb snart. Pallar inte gå hemma mer.
Snackade med Jossie innan och det blir nog att man träffar henne imorgon eller på fredag hemma hos mamma. Har inte träffat henne på hur länge som helst så det ska bli kul=)
Ikväll står det löpträning på schemat, känner inte alls för det med måste. Vill orka springa i 90 minuter när säsongen börjar=) Aja, jag har alltid gjort det och kommer väl alltid köra på min vilja istället för att ha en bra kondition så, haha! Nej, men det är alltid kul och träffa fjällorna i laget, eller vissa kan man ju vara utan eller hur Mikaela?=) haha! Nej skämt å sido.
Nu ska jag gå och börja på maten. Det blir ugnstekt falukorv med potatismos idag=) MUMS!
Ha de!

Kalllllt!

Idag är det kallt som faan asså.
Gick till bussen så att jag var där när den skulle gå 08:58, men ingen buss kom. Stod och väntade på en 230 istället som gick 40 min efter, asså fyfan och stå ute och bara stå i denna kylan=) Det gillas inte.
Kom hem till mamma och satte mig framför kaminen=) Gött som fan va det!
Ska bara umgås med mamma lite idag=) Hon är ju ledig. Vi ska dra till Åstorp och sånt sen, mamma ska handla och jag ska till tandläkaren:/ Hatar verkligen det, inte kul alls!
Ble ingen simning för mig ikväll, men jag kanske får med mamma eller Älskligen? Vem vet=) Jag känner inte för att ta mig ut till Ängelholm idag heller, sorry Vickan:/ Men jag kommer på löpträningen imorgon=)
Nej, nu ska jag inte sitta här mer.

Heeejsvej.

Alltid vi! <3

Finns ingen som dig Mattias <3<3

Måndag igen:(

Helgerna går så himla fort och det är tradigt.
I fredags åkte jag ut till Hyllinge passade Fabian och Anton ett tag.
Sen när Mattias slutat jobba och kom till hyllinge så stack vi hem till hans mamma ett tag och fikade=)
Efter det mötte vi min bror johan för att sedan gå hem till min bror jonas som var själv hemma med barnen (hela helgen) svägerskan var i gbg och kollade på melodifestivalen=) Men det blec Let´s Dance och god dricka. Wiskey för herrarna och öl för min del=)
I lördags så hände det inte så mycket på dagen med senare på eftermiddagen så stack jag och Jeanette hem till mig och skulle ha en vin kväll=) Den blev mycket trevlig som måste göras om=)
Tränade fotboll på söndagsmorgonen (10-12) sen hem till mamma och duscha sen vidare med älskligen till Åstorp hem till hans farmor och träffa hon och hans pappa. Träffade också hans faster Karin och Christer? Mycket trevligt folk. Sen blev det hem och bara hade söndagsmys i soffan=) Det gillar vi!
Nu närmar det sig. Vill bara att mars månad ska gå riktigt fort. Vill flytta till Hyllinge NU! Men som sagt tiden går så j*vla fort.
Nej, nu tycker jag att dom från Coop ska höra av sig och säga att jag fått jobbet. Faan vad jag vill ha det jobbet.
Men får fortfarande bara hoppas.

Längtar till helgen, redan=) min födelsedag:D Sen ut på restaurang med Familjen = Mamma, Kenneth, Johan, Älsklingen och Marie med familj. Ska bli trevligt!




Ny dag nya tag=)

Mattias klocka ringde vi halv 7 tiden, vi log och snooza till tio i ungefär.
Han stack till jobb och jag skulle gick ner i källaren och slängde i tvätt. Tycker verkligen inte om att vara i en källare tidigt på morgonen eller på kvällarna. Skrämmer upp mig själv och inbillar mig att jag hör ljud och så. :/
Sen satte jag igång några filmer. Ladda bla ner Mighty ducks 1,2 och 3=) Älsklingen min vill se på dom. Sjukt längesen!
Annars har jag bara diskat upp och rymt upp här hemma. Längtar som faan till siste mars- 1 April. Då flyttar vi som sagt till Hyllinge, vill flytta NUNUNU=) Förstår inte hur man kan tycka om att bo i en storstad. Nej men, jag bor hellre i Hyllinge. Ska alltid bo i Hyllinge. Blir ju hus och så får oss sen när den lille kommer=) Längtar skarpt mycket efter dig!
Igår var jag på arbetsintervju på Coop här i Helsingborg. Det gick faktiskt bra, kändes väldigt bra när jag gick därifrån så nu får vi bara hoppas på att det går min väg och hålla tummarna=)
Nej nu väntar badet, ska bli skööönt=)
Haha. Och nej vi väntar inte någon liten=) Där fick jag er allt! Jag är inte med barn, ÄN! Det kommer!

Shuddelulu=)

Jaha, då är helgen och måndagen över och redan tisdag. Faan vad tiden går fort.
I fredags så var jag med mamma och Kenneth och hämtade brenne i perstorp sen drog vi hem till moster och drack kaffe. Sen hem till mamma väntade på Mattias, han skulle sluta jobba för han skulle hämta mig sen skulle vi hem till moster igen och äta kinamat och dricka gott=) Mycket trevligt!
I lördags skulle jag och Ida kolla på Mattias match men den blev inställd pga snön! PALLA!! Arg blev jag men inget att göra åt det inte. Jag och Ida drog hem till mig mös i soffan. Ida vilade i en timme. Sen blev det pizza, MUMS! Sen väntade duschen efter det var det bara att börja, öppnade första ölen och god var den=)
Vi 10-tiden drog vi ner till Stinsen där Mattias och dom andra grabbarna satt=) Mycket trevlig kväll och dagen efter mådde man ju som man förtjänade=)
Söndag var det bara soffliggande=) Gooott:D
Igår kom Svärföräldrarna och Amanda och Peter hit för att fira Mattias födelsedag. Dom andra som skulle komma var bl a sjuka eller jobbade men vi hade trevligt ändå=) såg ju när Kalla tog OS guld! Yeeeah=)
Faan vad skönt detta känns, har inte det jävla akvariumet på fb längre. Riktigt skönt att man slipper bry sig om det=) Nu har man tid till annat! =)
Idag blir det kanske en runda ut till hyllinge, beror på om Matte ska träna eller inte, vi får se!
Menmen.....Pusshej

Full rulle idag! 42 dagar

KL är nu 07:42, lite tidigt för min del men det är skönt att gå upp tidigt ibland=)
Ska ta bussen ut till Hyllinge om drygt en timme.
Ska med mamma och Kenneth och hämta brenne i perstorp sen ska vi en runda hem till moster, (därför jag följer med)=) Hon är ju nyopererad och allt har gått bra. Skönt att höra. Sen ska vi hem, fixa med brennet sen så vid 4-5 när Mattias kommit hem så ska vi till moster igen för då blir det middag och sånt mysigt=)
Så ser fredagen ut.
Snart lördag, då är det utgång=) Najs!

Idag har jag varit rökfri i 42 dagar :D Är stolt! hehe=)


Nej in i duschen nu sen äta frukost... Hejsvejs

Du är mitt liv!

Älskling! Du är det bästa som har hänt mig.
Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort!
Är så sjukt lycklig när jag vet att jag är din och kallar mig för DIN flickvän.
Älskar dig oerhört mycket! Alltid du & jag! <3<3

The start of something good!

Sitter och väntar på att Louise ska höra av sig. Hon ska komma hit en runda och vi ska göra det vi är bäst på, snacka shiit=) haha! Nej skämt å sido, det blir väl en och en annan kopp kaffe=)
Igår var jag och träna intervall träning i strövelstorp. Och jag säger att det var jobbigt.
Men hade inte vissa personer varit där så hade det nog gått bättre, Jävla idiot. Hate,hate,hate! Menmen finns inget att göra åt det, det är bara att komma igen=)
Ska ut till hyllinge idag, älskligen min ska träna och jag tänkte faktiskt att jag skulle ut och springa en runda. Måste och vill ha bättre kondition. Vill kunna springa hur långt som helst=) hehe! Nej men bättre än vad jag har! Så ut och springa/powerwalka står på schemat ikväll.
Snart är det helg och göött ska det bli. Fredag händer väl inte så mycket. Mys med älskling med Let´s dance eller någon bra film. Lördag är dagen vi längtar efter=) Party. Det blir en heldag med Ida. Mattias fyller år på lördag men han får inte uppvaktning utav mig för han har dagen planerad med fotbollen så honom träffar man inte förräns på natten men det gillar vi=) Nej men jag och Ida ska väla äta något gott sen festa till det lite hemma hos mig sen blir det utgång=) Känns som hur längesen sist. Ser vi framemot=)
Madde berättade precis för mig att vi ska höra av oss till hon som ska ta lägenheten efter oss. Hon ska tydligen vara med på besiktningen när det äger rum.
Ahh tiden går fort nu och snart är det 1April. Och då är man inte hbg-bo längre=) Vill ut till Hyllinge NU=) Ska bli så jävla skönt.
ÄLSKAR DIG MATTE! <3<3
Byyeeeee

Längesen eller vadå?=)

Faan vad längesen man skrev=)
Undra om det kommer bli kul igen? Vi får se!
Idag har jag inte gjort så mycket. Gått min runda. Riktigt skönt väder idag, solen skiner=) Har också sökt två jobb. Finns ju för faan inga jobb:S Jo, försälningsjobb där man åker hem till folk och ska försöka sölja sina produkter/varor och hell no att jag gör det. Vill verkligen ha ett jobb men var finns dom? Menmen
Matlagning innan älsklingen min kommer hem från jobb. Idag blir det ugn stekt potatis med lax och kall romsås=) MUMS! Sen blir det Ikea och kolla runder lite=) Tiden går ju fort nu och snart är det 1April:D Då flyttar vi till Hyllinge, Längtar som faan! Vårt liv kommer nog förändras då och vi kommer bli lyckligare, inte för att vi inte är lyckliga nu men iochmed att vi alltid är i hyllinge så kommer det bli så skönt att bo där. Slipper köra och så. =)
Så vi får kolla lite runder för det blir nog några inköp när vi flyttar:D
Efter Ikea ska vi ut till Hyllinge. Hjärtat ska träna och jag ska gå min powerwalk, förhoppningsvis med svägerskan annars går jag själv.
Nej nu väntar duschen sen matlagning.

RSS 2.0