Söndag

Har inte haft ork eller lust till att skriva, därför jag inte uppdaterat:)

Söndag idag och midsommarhelgen är över.
I fredags var jag och Matte hemma hos mamma och åt midsommar mat= urrk;) med Madelene och Marco, mycket trevligt=) sen vidare till Wallberg och satt och drack och umgicks lite. Skulle egentligen gå en runda till parken, tradition ju men det sket sig. Sen vid 17:00 bar det vidare till Viktor, hans föräldrars hus.
Vi grillade och lekte 5-6 lekar, väldigt roligt men Matte tyckte nog inte om att vara i mitt lag för jag gjorde så att vi förlorade på två av lekarna:S Men vi lottade lagen så han kan inte säga något=) haha! Men kul som faan hade vi=)
Tiden sprang iväg och sen var det bra med drickandet=) Och jag, Matte och Micke gick hem i spöregn=( Men hem kom vi!
Lördags åt vi middag och sånt hos mamma sen åkte vi hem och möööös, me like:D kollade på Rocky men jag kolla bara på ena för jag mådde illa typ hela tiden så Matte gav mig en Tramadoneller vad det nu var:S Kändes som om jag blev helt lugn i hela kroppen och jag somnade så gott i soffan=) 
   Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig Mattias!
Hade du inte kommit in i mitt liv så som du gjorde och när, så vet jag inte vad jag hade gjort. Är så glad att jag har dig, så utan dig vet jag inte vad jag hade gjort, som sagt! Tycker om dig så himla mycket! Känn dig Älskad! <3

Idag är det som sagt söndag och vi sov förvånadsvärt länge. Jag gick upp halv 11 och diskade och plockade undan lite. Trodde att Matte snart skulle gå upp så jag satte mig framför tv:n. klockan gick och såg att den närmade sig 12 :O Gick in och väckte Matte, vi skulle köra ut till Hyllinge. Han jobba nu och jag sitter här och Madde sitter på andra=) Marco är med Kenneth så vi vet inte vad vi ska göra=)

Imorgon är det måndag och då är det min första dag på Jeld-wen:D Faan va gött att man fått jobb, (sommarjobb) men det är en bra början. Skit tråkigt att bara gå hemma och inga pengar som trillar in inte =) Så pengarna i Augusti ser jag framemot, som är då bla skattepengarna:D
Men det tråkigtaste är att jag ska inte sova med Matte på några dagar:( kommer kännas tomt som faan, har inte sovit utan honom på ja, jag vet inte när! Men det är lättare för mig att ta mig till Jeld-wen härifrån, plus att jag hoppas att jag får samma tider som mamma och Kenneth för då åker jag ju med dom! =)

Menmen nu ska jag inte isitta här mer.. Ha d


RSS 2.0