Längesen....

Man skrev blogg, men som sagt, inte kul längre.

I torsdagsmorse åkte jag Matte, jonas Anette och barnen till norrköping,(kålmården) men vi gick bara in på tropicariet på torsdagen för vi kände att vi inte orkade och ont om tid.Stack till stugan efteråt och bara tog det lugnt med några kalla goa=) Fredags vid halv 10 bar det av till kålmården igen för att gå in pådjurparken=) Mycket djur=)
Kollade även på delfinshow som var hur fint och roligt som helst. Det är sjukt hur mycket man kan träna delfiner till att göra. Matte gillade det iallafall=) Ska inte komma in på detaljer hehe!
Vid 5-6 tiden bar det av till köping (hem till Madde och marco), och fram med ölen direkt=) det blev en liten spökrunda närklockan närmade sig 01:00 men Anette och Madde vågade inte=) Jonas skrämde MAtte så att han hoppade  meter upp i luften, haha så rädd han blev! =) Lördags blev det fiske och bad i sjön, sen öl och killarna basta, söndagen bar det av till skåneland igen och den vägen är verkligen inte rolig att "köra"! Det är en bra bit och man fösökte hålla sig vaken för att vara snäll mot Matte=) När vi kom hem så åkte vi och hämtade vår katt, så himla söt hon är! 

Lön på fredag och då ska vi iväg och köpa lite möbler, blir ju inflyttning för mig nu så småninigom=)
Är så glad över att det g¨r så bra mellan mig och Matte. Allt har gått så himla fort. Han har fått lägenhet. jag ska snart flytta in, vi har skaffat katt ovs. När blir det barn? haha! skoja! Kommer väl det mä med tiden=) hehe!
Tiden har gått så otroligt fort, Mattias och jag har redan månader, =) Och fler ska det abslout bli:D

Helsingborgsfestivalen i helgen, ska nog dit på torsdag med Susse och Madde men vi får se, men ska iallafall ner på torsdag eller fredag! Det blir inte på lördag för då ska jag och Mattias hitta på något mööjsigt=)


Lyckan är total <3

RSS 2.0