Ny bil?

Jag och älskling fick reda på igår att vår bettan har gjort sitt nu efter krocken så det blir för oss nu att leta efter en ny bil. Vi har kollat på en Volvo V40=) Riktigt fin faktiskt. Snart är vi en äkta svensson familj isåfall=) haha!
Och nu ska jag äntligen ta tag i mitt körkort. Börjar den 23=) Ska bli gött och förhoppningsvis går det bra=) Så ny bil på det kan ju inte bli bättre!


Och nu är papprena inne så nu har jag sökt till skolan så nu får man ju bara hoppas på att man kommer in.
Om jag nu kommer in så har jag planerat mitt liv tre år framåt och jag gillar det, förhoppningsvis så blir det så också.
Can´t wait=)


Mattias! Kan inte tänka mig mitt liv med någon annan!
Älskar dig oerhört mycket! <3


Krock!!

Längesen jag skrev sen sist..

För någon dag sen så krockade jag och Matte med våran bil. Det var inte vårt fel utan det är högerregel i Hyllinge och kärringen körde rakt ut över en korsning och där kom vi..J*vla kärring asså. Så nu har vi ingen bil:( Förhoppningsvis blir den klar så fort som möjligt.

Snart helg=) Fredag ska jag och Matte hem till Familjen Svensson(min brors familj, vi har blivit bjudna på midddag. Ska bli så trevligt=) LÄngesen vi var där om umgicks.
På lördag så är det fira Anna som gäller, Jag, Anna & Natty ska förfesta hos oss och käka något sen ska vi ut i stan=) Ser framemot den dagen=)

Jag är så lycklig just nu. Ibland kan jag komma på mig själv att jag sitter och småler. Jag har verkligen världens bästa sambo. Du gör mig så lycklig Mattias<3
ÄLSKAR DIG
 
PussPUss

RSS 2.0