Torsdag

Vaknade vid halv 9 idag ställde mig och diskade upp från igår. Fick fint besök av Bullen och có. Trevligt,trevligt!
Har inte gjort så mycket idag merän plockat undan lite och varit ute och gått i det fina vädret;) Så bra man kan må pga av vädret asså=) så jäävla skönt!
När Mattias, haha! konstigt att skriva Mattias, får inte skriva Matte för honom=) Men när han kommer hemså ska vi duscha sen blir det ut till hyllinge. Ska till Bjuv ikväll och grilla med Jeanette, Martin, Jessica och có och dricka några goa kalla=) Trevligt,trevligt=)

För ni som inte vet så har Mattias fått mig att ta ut min piercing, saknar den faktiskt väldigt mycket men å andra sidan så är det jävligt skönt för man slipper tänka på om man stöttar till den eller något, plus att den så inte så värst bra ut. Men han sa att om jag tar ut den så får jag en tatuering av honom=) så det blir att man förmodligen tatuerar sig på lördag nästa helg, får se vad det blir för något=) Mattias ska också tatta sig då=)

Imorgon(fredag) är jag och Mattias bjudna hem till min bror och hans fru. Hon har fyllt 30 så det blir lite partaj där imorgon, ska bli niiice=)
Och på lördag ska vi hem till Bullen och có, jag har också blivit bjuden, Tilo fyller 1 år=) såå sööt han är asså! Vill också ha barn=)


Mattias, du ska bara veta hur mycket du betyder för mig.
Efter vårt "samtal" igår fick mig att inse hur mycket jag tycker om dig och hur mycket jag bara vill vara med DIG och INGEN annan, och jag hoppas du förstår det! Vi är precis likadana och jag vet att du förstår vad jag menar men vi ska klara det ändå=)   3 månader ska bli många,många fler! 

Tisdag

Vaknade vid 8 tiden imorse hos Matte. Anna skickade sms tillmig vid 9 tiden och sa att hon var nyopererad nu och frågade in vi kunde ses ett tag, Javisst;) Mamma hämtade mig och jag tog min cruizer och cyklade hem till Anna. Så synd om henne, hon har sååå ont;) haha! Nej, nu ska jag inte vara sån, det gör säkert sketa ont;) men det går över och din fot blir bättre;) Vi satt och snackade om allt med lite fika, trevligt,trevligt;)
Cyklade hem igen typ halv 4. När jag närmade mig Torgan så satt Jessica och Jeanette där med lilla söta Celine så jag stannade och snackade litta;)  Sen kom Matte och hämta mig, vi stack och handlade blommor till lägenheten och handlade mat på Max =) 

Så har min dag sett ut;) haha! Nu sitter man här hos Matte, han duschar. Blir bara mys framför tv:n ikväll, hur mysigt som helst=)

Fick sms av Jeanette innan om att det blir grillning och kalla goa på torsdag i Bjuv med 8 till, ska väl blir trevligt! =)


Nej nu ska jag inte sitta här mer. Ha d Haaaaaaj

Lördag

Igår hämtade Marie mig inne hos Matte vid Halv 10 för att sedan köra ut till mamma. Hon skulle ändå dit så jag åkte med henne. Hjälpte mamma med att tvätta 3 bilar eller hjälpte och hjälpte, jag gjorde det själv, duktig är jag=)
Sen sola jag, hur gott som helst. Så jävla fint väder det är och man mår ju bara hur bra som helst då=)
Efter jag solat 1½ timme så stack jag in i duschen.
Matte kom sen och vi stack och handla.
Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem till han utan vi bara mös i soffan=)

Idag lämnade Marie min bil till oss så vi kan ha den när vi kör till Klippan. Ska ju på konfirmation idag,kussen Richard.
Och Matte ska med=) Han är nervi, hehe! men det ska nog gå bra!
Matte spelar match innan vi ska dra till Klippan så det blir att man drar ner där med Malin. Hoppas dom vinner=)
Annars händer inte så mycket idag! 



Mattias Per-Erik Hermansson <3

tisdag

Snart tre månader men det känns som många fler, och det kommer förstås blir många fler.
Tycker om dig sjukt mycket Matte. Är så glad att jag är med dig! =)


Tisdag

Vaknade hos Matte idag vid halv 9. Ringde Jeanette och hon kom och hämtade mig. stack till stenbrottet för att sola och grilla men fyfan vad det blåste så vi stack hem till mig och sola och grillade i trädgården. Faan vad gott väder det är nu asså. Längtar som fan till sommaren.
Låg i trädgården typ 3 h. Vi snackade med mamma om sommarjobb på jeld-wen för vi två är ju båda arbetslösa så jag ringde dit och hon sa att vi bara skulle skriva våra personuppgifter och lite annat och lämna det till henne men mamma kan ge det till henne imorgon när hon jobbar! Vill fan ha ett jobb till sommaren. Blir det som vi planerat så drar vi utomlands efter jobbat, en sista minuten. Vill fan utomlands asså! Vi får hoppas på det bästa.

Nu gör jag inte så mycket, tänkte städa lite. Sen kommer jeanette hit så ska vi skriva och ta en kall=) aldrig fel!

menmen ha d haaaj

Måndag

Längesen man skrev, men man är ju knappt hemma nuförtiden.
Har varit mycket med flytting/ar och så nu. Madde flyttade upp till Köping, så man har varit där på en liten roadtrip=)
När jag och Matte skulle köra hem så glömde vi svänga av så vi fick köra en omväg så som till Göteborg = 2h längre i bilen typ:( menmen det var trevligt;)
Sen flyttade Matte in i sin lägenhet så man har hållt på i den och sovit där=)

Har ju hoppat av skolan nu också. Pallade inte med den. Är ju som sagt inte motiverad, och Anette, mamma vet inte om det=) haha! Malin ska se om hon kan fixa jobb till mig nu till sommaren och jag hoppas på det bästa sen får man se hur det blir se. Vill verkligen till Norge så får snacka lite mer med Sara.

Hade premiär igår mot Bjärnum och det gick inte alls bra. Dom var skitbra och vi bara sprang efter bolen som yra höns=) Men vi fick in ett mål och vem gjorde det om inte jag? hahah! =) Hoppas det går bättre när vi möter dom andra lagen!

Menmen så nu gör man inte så mycket om dagarna. Imorgon hoppas jag och Jeanette att det blir fint väder för isåfall drar vi till stenbrottet och steker och grillar lite =) Vad gör man när man är arbetslös lixom? haha!


Nej, nu ska jag packa lite som jag ska ha med mig till Matte, han kommer snart ut till Hyllinge så ska jag åka med hem till honom, vi ska äta och bara slänga oss framför tv och mysa=)


Fredag

Gick upp kl 7 imorse men Matte låg kvar. Gick ner och snackade med mamma, dom åkte till köping idag.
Sen gick jag upp och väckte Matte, skulle ju köra in till stan. Vi stack en runda med Lasse sen stack vi hem till Madde och dom började måla. Vid 11 kom Johan och Linkan, vi skulle packa in Maddes grejor i skåpbilen och man trodde inte att det var så mycket men fyfan vad mycket grejor hon har! haha! Svettigt att springa upp och ner i trappan;)
Så det är nära nu att Madde flyttar upp till Köping, kommer bli skit tomt och såklart kommer jag att sakna henne:( Men är glad för hennes skull!
Kom hem för ett tag sen, har ätit lite och bytat om. Ska ner och kolla på fotboll Hyllinge-Strövelstorp. Förhoppningsvis vinner Hyllinge. Ska möta Strand 14:50. Sen ringer Natty mig och Susse kanske kommer också. Sen träffar man Madde och Malin där nere!

Imorgon åker man då till Köping, förhoppningsvis. Vill faktiskt dit. En liten roadtrip med Bejbi=) <3
Lägenheten springer inte iväg men jag förstår att han vill bli färdig så fort som möjligt!
Får inte sova ut imorgon heller utan vi åker vid 10 så det blir väl att man drar upp vid 8 halv 9:(   =)


Matte, du anar inte hur mycket jag tycker om dig!!<3<3<3


Kärlek

"Kärlek är nästan omöjligt att beskriva.
Känslan och upplevelsen är olika för olika
personer och kan variera från var gång man blir kär"


I just lööööööw this time  <3



Tisdag

Vaknade idag vil halv 7 hos Matte. Sen ringde Jonas efter tio minuter och frågade om jag kunde passa Fabian till halv tolv, cirkus. Så jag gick hem nästan direkt och Jonas kom med Fabian som hade ont i benet;) Men det var rätt roligt för han hade jätteont när JOnas lämnade han sen när han var här så hade han inte så ont sen när Morfar kom och skulle hämta han, då fick han jätte ont igen=) så sööt! haha!!

Blev inte att man åkte till skolan idag för att lämna mina böcker. Får bli imorgon istället. Och passa på och träffa Sandra=) Hon blir bara större och större=)
Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma. Skit längesen man träffade henne, det gillar vi inte=(
Vi ska ut och gå bonnarundan. Får fortsätta nu det går bra för en, vågen visar som sagt  -5 kg=) och mer ska det bli! JADÅ!!



nej ut och röka nu sen kommer väl min BIATCH!! =)

Bestämt mig!

Drog inte till skolan idag, palla inte!
Sitter och väntar på att Flutra ska komma hit! Vi ska bara sitta ute och dricka en kopp kaffe eller två i det häärliga vädret med våra cancerpinnar=) Och snacka skit som vi är såå himla bra på! hahah!
Väntar också på att min tvätt ska bli klar. Det är vekrligen inte kul och tvätta=) men måste ju!

Har nog bestämt mig nu. Det blir ingen mer skola för min del, ska söka jobb istället. Tar vilket som heöst. I don´t care! För jag vill verkligen inte gå till skolan. Det blir inte bra det jag gör om jag inte är motiverad och intresserad. så jag skiter i det istället och Kenneth kan bara pip om vad jag gör. Det är mitt liv och det är jag som ska må bra och trivas.
No school no more ;D  =)

När Matte kommer hem efter jobb blir det att man drar till "hans" lägenhet och fixar lite inför målningen.
Madde hade ju utflyttningsfest i helgen så nu kan Matte börja måla och göra vad han vill typ.
Ska bli kul. Och snart bär det av till Köping=)


Nej, nu kommer blatten snart, får gå ner..

Ha de haaaj

Händer idag?

Fredag och det är såå nice;) Men har ju varit "ledig" hela veckan, såå skönt;D och det har varit skit skönt med tanke på vädret. Nu kommer våren=)
Igår stack jag in till Madelene vid halv 1 tiden. Vi gick ut och gick över en timme. Ner till hennes mor och sa hej=)
Vi blev väldigt nyfikna för när vi var vi statoil så kom skit många poliser på motorcyklar som släppte fram alla bilar sen helt plötsligt blev alla trafiksljus röda, och var det ett tag sen körde bara poliserna och sen kom där två civilbilar sen många poliser bakom:S Undra vem som satt i dom civilbilarna? Hade ju inte gjort så om det inte varit någon speciell. Menmen får gå och undra det länge för man får väl inte reda på det ändå=)
Sen stack vi ut till Hyllinge, gick till Familia, köpte solglasögon=)

Idag är det som sagt fredag och vet inte vad som händer. Blir inget drickande idag iallafall. Det blir tungt med det imorgon, Madde ska ha utflyttningsfest=)
Ska blir kul. Matte och dom ska ha "fest" på klubben, dom ska möta oldboys sen ha lite partaj.
Hoppas dom kommer inte till Madde=) Blir säkert kul;)

Är trött men vill inte lägga mig;) Brukar lägga mig lite när jag kommit hem ifrån Matte, men känner inte för det nu;)
Är sugen på att gå ut och gå bonnarundan innan jag äter frukost=)
Har gått ner 5 kg;D Duktig är jag , hihi! ;)


Nej, nu ska jag byta om och se när jag går;)

RSS 2.0