12:20

Jaha, tvättedax just nu. Nog sista tvätt dagen som görs här=) Fyfan vad jag längtar tills vi flyttar ifrån detta. Och ännu bättre, till en finare lägenhet i HYLLINGE:D:D
Efter denna helgen så är det ut med allt skit och slänga det, upp i förrådet. Sen ut med alla grejor som vi ska ha till mamma. Flyttstäda hela lägenheten sen är allt skit klart så det blir nog att vi sover en eller två dagar hos mamma för då är ju lägenheten helt tomt och finslipad=)
Besiktning av lägenheten den 31:e, får ju se hur det går=)
Helgen är planerad, skönt.
Imorgon (fredag) så kommer Vickan och Mikaela (kanske Anna & jeanette), Vi ska käka pizza och dricka gott=) Och en massa skitsnack=) hehe! Sen får vi se vad kvällen erbjuder=)
Lördag, är inte helt planerad men Matte ska till Matte på pokerkväll med grabbarna och får se om Jeanette ska dit eller inte? Hmm? Annars blir det väl filmmys med henne den dagen med chirre och dirre=) haha!
Söndag blir det antingen match eller träning kl 11:00 vid rögle.
Sen närkl närmar sig 15 så ska mamma bjuda oss syskon med respektive och familj på restaurang för hon vill inte ha kalas. Fyller ju år=) Gamla kvinna, hehe! Så det ska bli mysigt=)
Nej, se om tvätten är frärdig, heeej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0